Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Radish salsa
- 160 g red radishes, cleaned
- 1 red onion (approx. 60 g), cut into halves
- 10 g mustard (approx. 1 tsp)
- 25 g white wine vinegar
- 35 g olive oil
- ½ tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 15 g capers, pickled, drained
Broccoli fritters
- 460 g water
- 500 g broccoli, in florets
- 70 g almonds, whole
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 20 g breadcrumbs, vegan
- 30 g oat flakes
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Lentil Hummus
10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min