Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 350 g water
- 1 sachet saffron powder
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 350 g tomatoes, seeded and diced
- 80 g carrots, diced
-
100
g fresh green peas
veya 100 g frozen green peas, defrosted - 120 g fresh green beans, cut into pieces
- 75 g courgettes, diced
- 75 g yellow courgettes, diced
- 1 tsp herbes de Provence, dried
- 200 g long-grain rice
- 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
- ½ lemon, juice only
-
60
g Kalamata olives, pitted
veya 60 g black olives, pitted - 60 g olives, pitted, provençale style
- 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rice pudding
1h
Tofu stew
30 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Chili non Carne
1h
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Roast Carrot Butter
1h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min