Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 350 g water
- 1 sachet saffron powder
- 1 pinch fine salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 350 g tomatoes, seeded and diced
- 80 g carrots, diced
-
100
g fresh green peas
veya 100 g frozen green peas, defrosted - 120 g fresh green beans, cut into pieces
- 75 g courgettes, diced
- 75 g yellow courgettes, diced
- 1 tsp herbes de Provence, dried
- 200 g long-grain rice
- 100 g canned kidney beans, rinsed under cold water
- ½ lemon, juice only
-
60
g Kalamata olives, pitted
veya 60 g black olives, pitted - 60 g olives, pitted, provençale style
- 1 tbsp fresh parsley leaves, finely chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1649 kJ / 391 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nut bolognese
35 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Tofu stew
30 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Vegan tiramisu
3sa 20 dk
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Lentil loaf
1sa 55 dk
White Bean Salad
5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min