Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tk kapari turşusu
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 1 dal dereotu, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak
- 2 ançüez, yağı süzülmüş
- ½ tk limon kabuğu rendesi , sadece sarı kısımları
- 130 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 1 tk domates sosu
- 1 tk Dijon hardalı
-
1
tk brendi
veya 1 tk elma sirkesi -
1
tk Madeira şarabı, tatlı
veya 1 tk elma suyu - ½ tk Worcestershire sosu
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk köri tozu
- ½ tk karabiber, serpmek için ekstra karabiber
- 2 tk limon suyu
- zeytinyağı, etleri yağlamak için
- tuz, damak tadına göre
- 6 dana bonfile (her biri yaklaşık 200 g - bk. öneriler), oda sıcaklığında dinlendirilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 31.6 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5h 20min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Donmuş Meyve Püresi - 1
Değerlendirme yok
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min