Hamsi Buğulama
TM5 TM6

Hamsi Buğulama

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g soğan, ikiye bölünmüş, servis etmek için eksra sğan
  • 150 g domates, ikiye bölünmüş, servis etmek için ekstra domates
  • 40 g zeytinyağı
  • 1 tk tuz
  • ¾ tk toz karabiber
  • ½ tk pul biber
  • 20 g limon suyu
  • 800 g hamsi, bütün, taze, kafası ve içi ayıklanmış, kılçıklı veya kılçıksız
  • ½ limon, dilimlenmiş
  • soğan, dilimlenmiş
  • 2 dal maydanoz, taze, ayıklanmış

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
1212.5 kJ / 289.4 kcal
Protein
37 g
Karbonhidrat
3.7 g
Yağ
14.1 g
Lif
1.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler