Cihazlar ve Aksesuarlar
Hamsi Buğulama
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
soğan ikiye bölünmüş, servis etmek için eksra sğan200 g
-
domates ikiye bölünmüş, servis etmek için ekstra domates150 g
-
zeytinyağı40 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber¾ tk
-
pul biber½ tk
-
limon suyu20 g
-
hamsi, bütün, taze kafası ve içi ayıklanmış, kılçıklı veya kılçıksız800 g
-
limon dilimlenmiş½
-
soğan dilimlenmiş
-
maydanoz, taze ayıklanmış2 dal
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
37 g
Kalori
1212.5 kJ /
289.4 kcal
Yağ
14.1 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 dk
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Varoma'da Yoğurt
12sa
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1sa 15 dk
Yumurta Salatalı Sandviç
25 dk
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk