Hamsi Buğulama

Hamsi Buğulama

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • soğan ikiye bölünmüş, servis etmek için eksra sğan
    200 g
  • domates ikiye bölünmüş, servis etmek için ekstra domates
    150 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • tuz
    1 tk
  • toz karabiber
    ¾ tk
  • pul biber
    ½ tk
  • limon suyu
    20 g
  • hamsi, bütün, taze kafası ve içi ayıklanmış, kılçıklı veya kılçıksız
    800 g
  • limon dilimlenmiş
    ½
  • soğan dilimlenmiş
  • maydanoz, taze ayıklanmış
    2 dal

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 289.4 kcal / 1212.5 kJ
Protein 37 g
Yağ 14.1 g
Karbonhidrat 3.7 g
Lif 1.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...