Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sebze noodle
- 500 g su
- 250 g havuç
- 2 - 4 tutam tuz
- 250 g kabak
Ton balığı
- 1 konserve ton balığı, konserve, süzülmüş
- 1 tk kapari turşusu
- 2 - 3 dal dereotu yaprağı
-
150
g ekşi krema
veya 150 g quark - 2 - 3 tutam tuz
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1559 kJ / 373 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Buharda Göz Yumurta
15 Min
Glütensiz Pastacı Kreması
15 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Değerlendirme yok
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 godz. 45 min
Karides Sote
10 Min
Elmalı Tart
1 Std.
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min