Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
120
g ayçiçek yağı
veya 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 35.2 g
- Lif
- 5.3 g
Alternatif tarifler
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Glütensiz Fırın Mücver
50 Min
Zeytinyağlı Fava
35min
Ispanak, Muz ve Badem Sütlü Smoothie
10min
Alfredo Sos
35min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 Min
Marine Edilmiş Biberler
55min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Marshmallowlu Mozaik Dilimleri
6 godz. 15 min
Sıcak Şarap
15min