
Cihazlar ve Aksesuarlar
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
ayçiçek yağı120 g
-
yumurta sarısı1
-
hardal15 g
-
limon suyu1 yk
-
tuz ekstra 1 tutam tuz1 tk
-
toz karabiber ekstra 1 tutam karabiber½ tk
-
kornişon turşu parçalara bölünmüş (4 cm)20 g
-
kapari turşusu25 g
-
derisiz, kılçıksız çipura fileto parçalara bölünmüş (4-5 cm)1000 g
-
frenk soğanı ince kıyılmış15 - 20 g
-
limonun kabuğu sarı kısımları, ince rendelenmiş¾
-
su500 g
-
bebek patates (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)750 g
-
dereotu ince kıyılmış1 - 2 dal
-
riviera zeytinyağı3 - 4 yk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
659.6 kcal /
2757.1 kJ
Protein
51.3 g
Yağ
35.2 g
Karbonhidrat
33.2 g
Lif
5.3 g