Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
120
g ayçiçek yağı
veya 120 g üzüm çekirdeği yağı - 1 yumurta sarısı
- 15 g hardal
- 1 yk limon suyu
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- ½ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- 20 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 25 g kapari turşusu
- 1000 g derisiz, kılçıksız çipura fileto, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 15 - 20 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- ¾ limonun kabuğu, sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 500 g su
- 750 g bebek patates, (yaklaşık 5 cm boyutundaki patatesler, 4'e bölünmüş (bk. öneriler)
- 1 - 2 dal dereotu, ince kıyılmış
- 3 - 4 yk riviera zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2757.1 kJ / 659.6 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 35.2 g
- Lif
- 5.3 g
Alternatif tarifler
Tavuk Bulyon
45min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1 godz.
Fırında Ispanaklı Yumurta
35min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Bal Peteği Şekerlemesi
1 godz. 30 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30min
Humus
1 godz.
Mantarlı Risotto
40min