Uyumlu sürümler
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Limoncello Sorbet
- 200 g caster sugar
- 425 g water
- 115 g limoncello (vegan)
- 170 g lemon juice
Lasagne
- 350 g aubergine, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 4 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 1000 g passata
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- ½ tsp caster sugar
- 180 g extra virgin olive oil
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 500 g soya milk (unsweetened)
- 50 g plain flour
- 50 g dairy-free spread
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3907 kJ / 934 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 113 g
- Yağ
- 47 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 1323 mg
Alternatif tarifler
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mushroom Stroganoff
30 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min