Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
veya dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1280 kJ / 307 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 321 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1óra
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1óra
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1óra 15p
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min