Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
veya dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1280 kJ / 307 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 321 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus Risotto
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Garlic and White Bean Stew
50min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55 min