Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 75.5 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 14.3 g
- Sodyum
- 1223 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min