Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
TM6

Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout

4.2 (5 değerlendirme)

Malzemeler

Buckwheat Pasta

  • 150 g water
  • 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
  • ¼ tsp fine sea salt

Veggie Ragout

  • 1 garlic clove, sliced
  • 30 g olive oil
  • 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
  • 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
  • 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
  • 400 g passata
  • 100 g water, plus extra for cooking pasta
  • 200 g tinned lentils, drained
  • 1 pinch ground black pepper
  • 5 fresh basil leaves

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1797.4 kJ / 429.6 kcal
Protein
16.3 g
Karbonhidrat
75.5 g
Yağ
10.3 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Lif
14.3 g
Sodyum
1223 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler