Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp sunflower oil
- 200 g mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)
- 1 dried bay leaf
- ½ cucumber, deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)
- 100 g spring onions, sliced (2-3 cm)
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g cooked beetroot, diced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 706 kJ / 169 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 11.6 g
Alternatif tarifler
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Carrot and Peanut Bake
55min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min