Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp sunflower oil
- 200 g mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)
- 1 dried bay leaf
- ½ cucumber, deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)
- 100 g spring onions, sliced (2-3 cm)
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g cooked beetroot, diced (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 706 kJ / 169 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 11.6 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min