Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g badem, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g yeşil elma, çekirdekleri çıkarılmış, dörde bölünmüş
- 25 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 85 g kereviz sapı, dilimlenmiş ( yakl. 2 cm)
-
95
g turna yemişi, kurutulmuş
veya 95 g yaban mersini, kurutulmuş -
20 - 25
g misket limonu suyu, damak tadına göre
veya 20 - 25 g limon suyu, damak tadına göre - 140 g mayonez
- ⅛ tk tuz, damak tadına göre
- ⅛ tk karabiber, damak tadına göre
-
400
g tavuk göğsü fileto, derisiz, haşlanmış, küp küp kesilmiş (yakl. 2.5 cm), bk. öneriler
veya 400 g tavuk göğsü fileto, derisiz, sotelenmiş, küp küp kesilmiş (yakl. 2.5 cm), bk. öneriler -
4 - 5
frenk soğanı, dilimlenmiş (yakl. 2 cm)
veya 4 - 5 filiz tarhun, taze, sadece yaprakları
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15 min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 min
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 min
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Ton Balıklı Ezme
10 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Tavuk Bulyon
45 min
Ekşili Köfte
1h 15 min