Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salata
- 150 g yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)
- 150 g rezene kökü, parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Salata sosu
- 20 g dereotu yaprağı (bk. Öneriler)
- 80 g zeytinyağı
-
15
g Dijon hardalı
veya 15 g hardal - 50 g sade yoğurt
- 15 g kırmızı şarap sirkesi
- tuz
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haydari
10 min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3 godz. 25 min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Turplu Taze Otlu Quark
5 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 godz. 10 min
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min