Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinasyon
- 1 limonun kabuğu, sarı kısımları
- 2 diş sarımsak
- 10 - 20 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 2 dal kişniş yaprağı
- 100 g yoğurt
- ½ tk toz zerdeçal
-
1
tk toz tatlı kırmızı biber
veya toz acı kırmızı biber - 20 g limon suyu
- 6 somon fileto, derisiz, kılçıksız (tanesi yakl. 150 g)
Kişnişli Mayonez
- 30 g kişniş yaprağı (yaklaşık 1 demet)
- ½ - 1 yeşil acı biber, parçalara bölünmüş
- 150 g mayonez
- 1 limon, suyu
- ½ tk kimyon
- 1 - 2 tutam tuz
- tuz
- karabiber
- 1 - 2 salatalık, şerit halinde kesilmiş, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1591.2 kJ / 380.3 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 24.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 78.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastırmalı Patates Salatası
45 min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55 min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Somon, Kinoa, Beyaz Peynir ve Karışık Sebzeli Salata
50 min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 Min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10 min