Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Çin şehriyesi (maş fasulyesi veya pirinçten yapılmış)
- su, sıcak, ıslatmak için
- 70 g sarımsak
- 40 g sıvı yağ
- ½ tk tuz (isteğe bağlı)
- ¼ tk toz beyaz biber
- 35 g şeker
- 40 g soya sosu
-
20
g pirinç şarabı
veya 20 g beyaz şarap - 700 g su
- 200 - 250 g ayıklanmış orta boy karides, temizlenmiş
- 200 g taze fasulye
- 50 g taze soğan,dilimlenmiş (3 mm) veya süslemek için kıvrılmış (bk. öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min