Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g kabak, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 150 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 60 g havuç, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 yaprak marul, parçalara bölünmüş (5-6 cm)
- 800 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Tam tarif
- Kalori
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 30.8 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 82 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mercimek Çorbası
45 min
Gazpacho
10min
Buharda pişmiş karides
15min
Avokadolu ve Yoğurtlu Dondurma
10min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Detoks İçeceği (şekersiz)
10min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h