Cihazlar ve Aksesuarlar
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
water800 g
-
jasmine rice200 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
soy sauce20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
seitan sliced (approx. 5 mm)130 g
-
sesame oil20 g
-
spring onions (isteğe bağlı) thinly sliced (2-3 mm)10 g
-
sesame seeds (isteğe bağlı) for serving1 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1291 mg
Protein
19.5 g
Kalori
1954 kJ /
467 kcal
Yağ
12.5 g
Lif
7.8 g
Doymuş Yağ
1.5 g
Karbonhidrat
68.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Go Green, Feel Good
71 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 dk
Mushroom Stroganoff
30 dk
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1sa 15 dk
Vegan Mushroom Bowls
1sa 20 dk
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Tempeh Bolognaise
30 dk
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2sa 5 dk
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2sa 15 dk
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 dk
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 dk
Black Bean and Avocado Wrap
15 dk
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 dk