Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (isteğe bağlı)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 1291 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min