Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 20 g soy sauce
- 1 tsp ground black pepper
- 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
- 20 g sesame oil
- 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (isteğe bağlı)
- 1 Tbsp sesame seeds, for serving (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 1291 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min