Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 450 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g white wine
- 450 g tinned butter beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 50 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 9.1 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Portuguese Leeks
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Pea and Mint Risotto
40min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min