Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
- 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
- 1 tsp paprika
- 100 g passata
- 300 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
- ¼ tsp ground cayenne pepper (isteğe bağlı)
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 14.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mushroom Stroganoff
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min