Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside
- 250 g yellow onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 500 g fresh king oyster mushrooms, cut in strips (2 cm)
- 1 tsp paprika
- 100 g passata
- 300 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)
- ¼ tsp ground cayenne pepper (isteğe bağlı)
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 sprig mint, fresh, leaves only, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 14.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 dk
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet Potato Curry
30min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 dk
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Vegan Lentil Lasagne
2sa 20 dk
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min