Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Eggs
- unsalted butter, for greasing
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 200 g asparagus, tips and stalks separated, stalks cut in pieces
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g mustard
- 50 g white wine
-
100
g whipping cream
veya soy cream
Barley
- 1 lime, finely grated zest and juice
- 90 g olive oil
- 10 g fresh basil leaves
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g raisins
- 80 g cherry tomatoes, halved
- 50 g green peas (fresh or frozen)
- 80 g shallots, quartered
- 150 g red onions, sliced
- 100 g fennel bulb, sliced
- 750 g water
- 250 g pearl barley
- 6 medium eggs
- 6 pinches ground black pepper
- 10 g fresh chives, chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2123 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 604 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Tofu stew
30 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Vegan coffee smoothie
10 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Paneer Tikka Pizza
2 Std.
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min