Uyumlu sürümler
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3793 kJ / 907 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 66 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 752 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min