Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2sa
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 dk
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min