Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min