Uyumlu sürümler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
veya 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1911 kJ / 456 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 21.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seafood Risotto
40 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Gochujang seafood risotto
1óra
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Monkfish and prawn soup
1óra
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min