Uyumlu sürümler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
veya 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1911 kJ / 456 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 21.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Béarnaise Sauce
20min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Seafood Risotto
40min