Uyumlu sürümler
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 585.1 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2u. 15min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2u. 40min
Hollandaise Sauce
15min
Bordelaise Sauce
55 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 Std. 45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min