Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 4 plaice fillets (approx. 125 g each), fresh or defrosted from frozen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min