Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Karbonhidrat
- 78.7 g
- Yağ
- 117.3 g
- Doymuş Yağ
- 67.9 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 6216.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Scallops with pea purée
25min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min