Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Karbonhidrat
- 78.7 g
- Yağ
- 117.3 g
- Doymuş Yağ
- 67.9 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 6216.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Rum Babas
3 Std. 45 Min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Salsa Verde
10 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min