Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Karbonhidrat
- 78.7 g
- Yağ
- 117.3 g
- Doymuş Yağ
- 67.9 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 6216.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Risotto
30 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Béarnaise Sauce
20min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Değerlendirme yok
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Seafood Risotto
40min