Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tenderstem Broccoli
- 1300 g water
- 20 g salt
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
- water, ice cold
Poached Cod
- 100 g salt
- 2600 g water
- 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
Beurre Blanc
- 35 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 300 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g lemon juice
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2911 kJ / 702 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 2170 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Beurre Blanc
20p
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Prawn Cocktail
15 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Chicken Liver Parfait
2h 40min