Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
TM6

Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin

4.8 (17 değerlendirme)

Malzemeler

BBQ Sauce

  • 50 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 50 g miso paste
  • 20 g Korean chilli paste (gochujang)
    veya 20 g sriracha sauce
  • 20 g honey
  • 10 g toasted sesame oil

Sous-vide Pork Loin

  • 50 g onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g Korean chilli paste (gochujang)
    veya 50 g sriracha sauce
  • 20 g honey
  • 10 g soy sauce
  • 10 g toasted sesame oil
  • 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
    veya 1 tsp ascorbic acid powder
  • 2 Tbsp sunflower oil
  • 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
  • 1 tsp toasted sesame seeds

Finalisation

  • 2 tsp toasted sesame seeds
  • 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
  • 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
  • 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2101 kJ / 502 kcal
Protein
48 g
Karbonhidrat
29 g
Yağ
22 g
Doymuş Yağ
5 g
Lif
4 g
Sodyum
1385 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler