Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
veya 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1385 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 dk
Sweet and Sour Pork Ribs
40 dk
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min