Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2221 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2hod.