Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2221 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Salmon and Fennel Risotto
25min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Seafood Risotto
40min