Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Protein
- 68.1 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 889.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min