Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Protein
- 68.1 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 889.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 Std. 20 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Prawn Cocktail
15 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min