Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
veya 1 level tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Protein
- 68.1 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 889.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2hod.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2hod.
Potato Gratin (TM6)
1sa 10 dk
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6hod. 10min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min