Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 350 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 350 g vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 whole fresh trout, gutted, descaled (approx. 220 g each)
- 2 lemons (including lemon for serving)
Hollandaise sauce
- 100 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 50 g white wine
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3694 kJ / 882 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Quiche Lorraine
50 dk
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1sa
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Asparagus cream soup
30min
Cod with citrus butter
50 dk
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 dk
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Potato and vegetable purée
45min
Monkfish and prawn soup
1sa