Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 89 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Minced raw meat
35min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2小时 10 分钟
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2小时 10 分钟