Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
TM6

Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine

4.1 (10 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 g olive oil
  • 200 g red onions, cut in wedges
  • 150 g carrots, sliced (5 mm)
  • 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
  • 80 g red wine
  • 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp fresh rosemary leaves
  • 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)
    veya 1 tsp ascorbic acid powder

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2505 kJ / 598 kcal
Protein
33 g
Karbonhidrat
5 g
Yağ
48 g
Doymuş Yağ
19 g
Lif
2.4 g
Sodyum
89 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler