![Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4296ef0-cd55-4a2d-9275-f26117b3ec06/Derivates/96eb6e65-2d9e-4d51-bb42-a8aca77c36c7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
veya fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 625.4 mg
Alternatif tarifler
Caramelised Onions (200 g)
40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Masala Hake at 55°C
55 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ч. 30 мин.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Steak au Poivre
20 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Beef Goulash
2h 45min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min