Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
veya fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 625.4 mg
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1 Std. 30 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Steak au Poivre
20 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min