![Beetroot Gravadlax Beetroot Gravadlax](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/175351_0-639-4872-4872.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 30.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6hod. 30min
Palmiers Two Ways
1h 40 min.
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6hod. 30min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20 min.
Beurre Blanc
20min
Avocado Mayonnaise
10min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min