Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Gravadlax
Hazırlık 20 dk
Toplam 48sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
36.6 g
Kalori
2464 kJ /
589 kcal
Yağ
30.9 g
Karbonhidrat
36.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
SEAFOOD
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2sa
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1sa 20 dk
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2sa 10 dk
Sous-vide Teriyaki Salmon
1sa 20 dk
Moroccan-spiced Butter
1sa 30 dk
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1sa 20 dk
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11sa 10 dk
Vanilla Ice Cream
12sa
Turmeric and Onion Bread
2sa 45 dk
Rhubarb Ice Cream
36sa 25 dk
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6sa 45 dk
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48sa