Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
- 1 orange, thin peelings of skin
- 2 juniper berries
- 150 g cooked beetroots, peeled
- 200 g coarse sea salt
- 120 g Demerara sugar
- 30 g vodka
- 1 fresh salmon fillet, boned, skin on (approx. 600 g)
Lemon Dill Cream
- 100 g double cream
- 20 g lemon juice
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh dill, approx. 1 small handful, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 30.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2u. 40min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10u. 55min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2h 30 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Salmon tartare
10 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min