Hinojo "a la parmesana"

Hinojo "a la parmesana"

4.4 20 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 120 g de pan blanco duro
  • 60 g de anacardos tostados sin sal
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 diente de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 700 - 800 g de bulbo de hinojo en rebanadas de aprox. 7 mm de grosor (ver sugerencia)
  • 800 g de tomate triturado en conserva
  • 3 - 4 ramitas de albahaca fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 726 mg
Protein 5 g
Kalori 945 kJ / 226 kcal
Yağ 13 g
Lif 7.7 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...