Cihazlar ve Aksesuarlar
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 portions
Malzemeler
-
brown rice9 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock24 oz
-
salt to taste1 tsp
-
tuna, packed in water drained, flaked2 cans
-
artichoke hearts, marinated drained, halved10 oz
-
mixed olives drained, pitted, halved6 oz
-
fresh thyme leaves to garnish
-
Parmesan cheese (isteğe bağlı) shaved, to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1478 mg
Protein
16 g
Kalori
1301 kJ /
311 kcal
Yağ
9 g
Lif
7 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
43 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Alternative Risottos
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 dk
Lemongrass Chicken Soup
50 dk
Vegan Green Pea Fritters
20 dk
Broccoli Red Lentil Soup
30 dk
Vegetable Pancakes
30 dk
Gluten-Free Monkey Bread
1sa 45 dk
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 dk
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1sa
Chocolate Coconut Milk Custard
15 dk
Sausage and Lentil Stew
1sa 15 dk
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1sa 5 dk