![White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d26e3eaa-ba13-4eb8-9103-fd5ae72edcb2/Derivates/bc4d70b6-bbf2-41a8-88c8-63cb783ca7a3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 1464 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Tofu Stew
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 мин.
Quinoa Patties
1 godz.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 мин.
Southwest Quinoa
40 мин.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Curried Lentils
5h 15min