Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 1464 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Pasta Primavera
50 dk
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 dk
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Curried Lentils
5h 15min
Greek Lentils and Rice
40 dk
Vegetarian Chili
50 dk
Risotto with Spinach and Peas
30min