Cihazlar ve Aksesuarlar
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
Spinach Dumplings
-
frozen spinach leaves thawed and chopped (1 in.)7 oz
-
yellow onions halved2 ½ oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter2 oz
-
milk4 ½ oz
-
9 oz bread crumbswhite bread, stale cubed9 oz
-
mozzarella diced (¼ in.)5 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
large eggs3
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Tomato Ragout
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic clove1
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
canned chopped tomatoes14 oz
-
tomato paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
water3 ½ oz
-
cherry tomatoes9 oz
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil chopped1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24 g
Kalori
2760 kJ /
656 kcal
Yağ
34 g
Lif
6.4 g
Karbonhidrat
58 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
16 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 Std.
Greek Lentils and Rice
40 Min
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Vegetarian Chili
50 Min