Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
veya 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
veya 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1444.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Avocado Tuna Salad
5min
Green Goddess Salad
10min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Chopped Asian Salad
20 Min
Creamy Broccoli Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min