Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
veya 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
veya 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 1444.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Değerlendirme yok
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Avocado Tuna Salad
5min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min