Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 556.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curried Parsnip Soup
30 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Béarnaise sauce
20min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min