Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 556.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Basil Pesto
10 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min