Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom Duxelle
- 225 g fresh portobello mushrooms, quartered
- 10 g dried porcini mushrooms, soaked in boiling water for 15 minutes then drained and squeezed of excess water
- 50 g shallots, halved
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 garlic clove
- 50 g Madeira wine
- 2 sprigs fresh thyme leaves
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Beef Wellingtons
- 200 g unsalted butter, diced (2 cm), then frozen for 1 hour
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
- groundnut oil, for searing and greasing
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3-4 cm thick)
- ground black pepper, for seasoning
- 2 large eggs, beaten
Red Wine Jus
- 50 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme leaves
- 50 g salted butter, diced
- 100 g port
- 150 g red wine
- 100 g liquid beef stock, hot
- 20 g balsamic vinegar
- 35 g dark brown sugar
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6847.6 kJ / 1636.6 kcal
- Protein
- 80.3 g
- Karbonhidrat
- 63.2 g
- Yağ
- 109.9 g
- Doymuş Yağ
- 57 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 697.6 mg
Alternatif tarifler
Bread Sauce
1h 25min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Brandy Butter
10 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min