Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Asparagus and Potatoes
- 600 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 5 g unsalted butter (isteğe bağlı)
- 700 - 750 g waxy potatoes, peeled, small or cut in pieces (see tip)
-
1000 - 1500
g white asparagus
veya green asparagus
Hollandaise Sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Emmental Gougères
50min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4u.
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Béarnaise sauce
20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Browned Shallots (350 g)
25min
Gazpacho
1小时 15 分钟
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25min