Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 698.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Mint béarnaise
25min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
Değerlendirme yok
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Prawn Cocktail
15min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min