Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 698.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Liver Cake
1u. 50min
Celeriac Remoulade (TM5)
10min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 Min
Lemon Caper Aioli
10min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1hod. 10min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2sa
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 dk
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 dk