Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 1 slice bread, torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus, woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1763 kJ / 424 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Hollandaise Sauce
15 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min