Uyumlu sürümler
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 44.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1304.7 mg
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Hearty seafood chowder
45 Min
Lemon caper butter
10 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Lemon Caper Aioli
10 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1 godz. 15 min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Pears in red wine
3h 20min