Uyumlu sürümler
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 44.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1304.7 mg
Alternatif tarifler
Boston Clam Chowder
55min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Orange Peel Marmalade
5 godz. 30 min
Fish soup
40min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Değerlendirme yok
Hash Brown Potato Cake
Değerlendirme yok
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Cranberry sauce
30min
Seafood bisque
1h 10min