Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus and potatoes with hollandaise
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
738.7 mg
Protein
11.6 g
Kalori
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Yağ
40.5 g
Lif
9.1 g
Doymuş Yağ
24.4 g
Karbonhidrat
41.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lasagna Bolognese
3sa
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Değerlendirme yok
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2sa 40 dk
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 dk
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 dk
Heirloom Tomato Gazpacho
1sa 10 dk
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1sa 20 dk
Rosemary and eschalot gravy
30 dk
Simple gluten free herb gravy
20 dk
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11sa 30 dk
Avocado mayonnaise
15 dk
Snapper with Spiced Oil
25 dk