Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 40.5 g
- Doymuş Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 738.7 mg
Alternatif tarifler
French dressing
5 min
Green mango shake
5 min
Traditional Gugelhupf
2 Std. 55 Min
Sourdough potato bread
5óra
Kale mash
Değerlendirme yok
Béarnaise sauce
20min
Cheese mousse
10 Min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Porcini mushroom risotto
35 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min