Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 38.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1315.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sicilian prawn salad
40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Salmon niçoise salad
35min