Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 38.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1315.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Beef cheek Bourguignon
5sa 25 dk