Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 38.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1315.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2u. 15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min