Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 40.4 g
- Doymuş Yağ
- 22.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 560.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâtè with Riesling
3sa
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Béarnaise sauce
20 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Mushroom cappuccino
25 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Gougères
55 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min