Cihazlar ve Aksesuarlar
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
8 portions
Malzemeler
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
773 mg
Protein
5 g
Kalori
1029 kJ /
246 kcal
Yağ
13 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
30 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Stoneware Baking Essentials
19 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1sa
Stuffed Portobello Mushrooms
45 dk
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24sa 50 dk
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 dk
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 dk
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 dk
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 dk
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1sa 5 dk
Courgette side dish
30 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 dk
Cauliflower Steaks
45 dk
Tofu Ramen Bowl
55 dk