Uyumlu sürümler
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 773 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan Cashew Sauté
35min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Tofu Ramen Bowl
55min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min