Uyumlu sürümler
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 773 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.