Uyumlu sürümler
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 773 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Texas Caviar
15min
Roasted Vegetable Pizza
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min