Cihazlar ve Aksesuarlar
Root Vegetable Gratin
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
Mushroom Topping
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
aged white cheddar cheese cubed (1 in.)2 oz
-
panko bread crumbs½ oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
Italian seasoning1 tsp
Root Vegetables
-
unsalted butter to grease
-
water35 oz
-
mixed root vegetables e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)40 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Sauce
-
yellow onions diced (1 in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
dried sage¼ tsp
-
unsalted butter cubed1 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
vegetable broth4 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
571 mg
Protein
7 g
Kalori
1213 kJ /
290 kcal
Yağ
19 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Comfort Cravings
8 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil Moussaka
2h 20min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Vegetarian Chili
50min