Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 39 oz water, divided
- 9 oz farro, unroasted (see Tip)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs parsley, flat-leaf, fresh, leaves only
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz pure maple syrup
Dressing
- 10 oz apples, cored and quartered (see Tip)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 2 oz baby arugula
- 3 oz goat cheese, crumbled (optional)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 10.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 616.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Bean Gremolata
25 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min